Termeni si conditii

Home » Informatii » Termeni si conditii

Datele noastre

 

S.C. Daveras Style SRL
Str. Vasile Alecsandri, nr. 3, Ap. 3, Timișoara
Banca: Banca Transilvania
Contul: RO21BTRLRONCRT0480462201
J35/4691/2018
RO 40347620

Telefon: 0762 177 322
Email: office@daveras.com

 

Tarifele şi livrarea

 

Preţurile afişate pe site includ TVA.

 

Preţurile afisate în dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vreti să trimiteți produsele.

 

În cazul în care plasați o comanda cu valoare mai mare de 250 de lei, livrarea este gratuită.

 

Dacă valoarea este mai mică de 250 de lei, avem un tarif de livrare cu prețul de 20 lei.

 

Produsele de pe site-ul www.daveras.com au termen estimativ de livrare prin curier rapid de 24-48 ore, in funcție de zona de livrare

 

În momentul expedierii coletului veți primi un email și/sau un sms cu detaliile livrării și numărul de AWB

 

Datele tale

 

Consultați  Politica de confidentialitate

 

Returnarea produselor

 

Clientul trebuie să notifice în scris, prin email, pe S.C. Daveras Style SRL că renunță la cumpărare, fară penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

 

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare in care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). În acest caz costul transportului revine clientului

 

Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate.

 

De îndată ce am primit produsul și a fost verificat, clientul va primi prin e-mail o notificare de primire  în care se specifică dacă cererea a fost aprobată sau respinsă.


Dacă cererea a fost aprobată, procesul de rambursare a banilor va fi initiat si suma va fi automat emisă catre cardul de credit in maximum 14 zile., iar in caz contrat produsul va fi reexpediat pe cheltuiala clientului.

 

Pentru comenzile cu plata la livrare rambursarea banilor se face numai prin virament bancar, către contul furnizat de dumneavoastră.

Pe româneşte, aveți dreptul să renunţati la produsele pe care le-ați cumpărat în termen de 14 zile de la ziua la care s -au primit produsele. Ni le trimiteți înapoi şi noi vă returnăm banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invocati niciun motiv. Ar fi însă drăguţ să ne oferiți o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.

 

Garanţie, reclamaţii

 

Oricare ar fi reclamaţia, o puteţi adresa la: office@daveras.com

 

Conținutul. Drepturile de autor

 

Pozele şi descrierile produselor de pe site sunt exemplificative. Ne străduim să fie cât mai apropiate cu produsul în sine, dar pot apărea unele discordanţe.

 

Întregul conţinut al site-ului www.daveras.com (texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi etc) sunt proprietatea SC. Daveras Style SRL şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

 

www.daveras.com reprezintă parţial businessul S.C. Daveras Style SRL şi parţial ne reprezintă pe noi, cei care lucrăm aici. Nu-l administrăm după un caiet de sarcini, preferăm să ne ghidăm dupa câteva principii de bun simţ. Pentru a clarifica lucrurile, enumerăm câteva dintre ele:

 

1. Descrierile şi articolele postate sunt scrise de membrii echipei Daveras şi colaboratorii acesteia. Răspunderea pentru conţinutul acestor materiale revine autorilor. Copierea şi publicarea acestor materiale (parţial sau integral) se poate face numai cu acordul lor.

 

2. Ne dorim ca toate comentariile dumneavoastră să aibă legătură cu subiectele şi produsele de pe site şi să fie formulate cât mai coerent. S.C. Daveras Style SRL şi noi, cei care administrăm site-ul, nu suntem responsabili pentru conţinutul comentariilor. Comentariile şi rating-urile sunt responsabilitatea utilizatorilor care le-au adăugat.

 

4. Ne rezervăm dreptul să ştergem comentariile licenţioase, denigratoare şi/sau tendenţioase, pe cele care nu respectă regulile de mai sus şi în general pe cele neargumentate.

 

5. E trist, dar nu vom accepta comentarii care conţin mesaje publicitare sau linkuri către magazine virtuale.

 

6. Deşi am vrea ca politica noastră să fie cât mai corectă şi imparţială în aplicare, ne asumăm eventualele greşeli şi urme de subiectivitate.

 

7. Te rugăm să ne sesizezi problemele apărute precum şi sugestiile de îmbunătăţire a activităţii prin email la adresele menţionate mai sus.

 

NEWSLETTER
Daveras
Informatii: (+40) 762. 177. 322
Timisoara, ROMANIA
Copyright © 2024 Daveras , Web design by Royalty