Politica de retur

Home » Informatii » Politica de retur

Clientul trebuie să notifice în scris, prin email, pe S.C. Daveras Style SRL că renunță la cumpărare, fară penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

 

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare in care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). În acest caz costul transportului revine clientului

 

Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate.

 

De îndată ce am primit produsul și a fost verificat, clientul va primi prin e-mail o notificare de primire  în care se specifică dacă cererea a fost aprobată sau respinsă.


Dacă cererea a fost aprobată, procesul de rambursare a banilor va fi initiat si suma va fi automat emisă catre cardul de credit in maximum 14 zile., iar in caz contrat produsul va fi reexpediat pe cheltuiala clientului.

 

Pentru comenzile cu plata la livrare rambursarea banilor se face numai prin virament bancar, către contul furnizat de dumneavoastră.

Pe româneşte, aveți dreptul să renunţati la produsele pe care le-ați cumpărat în termen de 14 zile de la ziua la care s -au primit produsele. Ni le trimiteți înapoi şi noi vă returnăm banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invocati niciun motiv. Ar fi însă drăguţ să ne oferiți o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.

 

 

NEWSLETTER
Daveras
Informatii: (+40) 762. 177. 322
Timisoara, ROMANIA
Copyright © 2024 Daveras , Web design by Royalty