Plata si livrarea

Home » Informatii » Plata si livrarea

Instrumente de plată

 

Plata poate fi efectuată online cu cardul bancar prin intermediul platformei E-COMMERCE Banca Transilvania, ramburs ( numerar ) la livrarea coletului de catre curier sau prin ordin de plată.

 

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

S.C. Daveras Style S.R.L va emite catre client o factură pentru produsele ce urmează a fi livrate, obligația clientului fiind aceea de a furniza corect informațiile necesare emiterii facturii conform legislației in vigoare.

 

Important! În cazul clienților ce figureaza cu comenzi neridicate ( colet retur ) și revin cu o nouă comandă, pentru a fi onorată S.C. Daveras Style SRL iși rezervă dreptul de a solicita ca modalitatea de plată a comenzii să fie efectuată integral online.

 

Informații despre livrare

 

Toate comenzile plasate de LUNI pana VINERI în intervalul 09:00 - 14:00 sunt expediate în aceeași zi după confirmarea acestora de către client, exceptand sărbatorile legale și perioada noastră promoțională. 

 

Livrarea produselor se va realiza în maxim 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii de către client. Termenul de livrare poate fi depașit în situația în care localitatea nu se află în aria de acoperire, în cazul promoțiilor sau în cazul unei perioade în care drumurile nu sunt usor accesibile ( precipitații cantitative/căderi masive de zăpada ).

 

Livrarea se realizeaza prin intermediul firmelor de curierat FAN COURIER sau GLS pe tot teritoriul Românei, tariful de livrare fiind de 20 lei, iar pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 250 lei transportul este gratuit.

S.C. Daveras Style SRL se obligă să livreze produsele în sistem de curierat door-to-door.

 

S.C. Daveras Style SRL asigură ambalarea corespunzatoare a produselor

NEWSLETTER
Daveras
Informatii: (+40) 762. 177. 322
Timisoara, ROMANIA
Copyright © 2024 Daveras , Web design by Royalty