Cum comand

Home » Informatii » Cum comand

Cum comand?

 

Pentru a plasa o comandă pe site-ul nostru va trebui să creeați un cont de client. Contul vă ajută să aveți acces permanent la statusul și istoricul comenzilor dumneavoastră.

 

Folosind meniul existent, navigați prin categoriile de produse. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dumneavoastră și a fost vizualizat în detaliu faceți click pe simbolul ‘’ ADAUGĂ ÎN COȘ ’’ . Produsul va fi adăugat in coșul de cumparături. Pentru vizualizarea produselor alese faceți click pe ‘’ COȘUL MEU ’’ .

 

Alegerea metodei de livrare și completarea datelor.

 

Pentru finalizarea comenzii completați corect datele de facturare și de livrare și selectați modalitatea de plata. Este necesar să citiți și să acceptați termeni si conditii  site-ului inainte de plasarea comenzii. Pentru a plasa comanda, apăsati butonul " FINALIZEAZĂ COMANDA ".

 

Care sunt urmatorii pași?

 

Odată plasată comanda veți primi un e-mail de confirmare a inregistrării comenzii care conține numărul de comandă precum și detaliile privitoare la produsele comandate și valoarea totală de plată.

 

În scurt timp veți fi contactat/ă pentru confirmarea comenzii. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comanda nu poate fi onorată în cazul în care, pe același produs, a fost inregistrată o altă comanda înaintea ei, din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, ducand la epuizarea stocului. În cazul în care comanda a fost achitată, banii vor fi returnați în contul clientului, în cazul în care clientul notificat nu dorește un alt produs.

 
 
NEWSLETTER
Daveras
Informatii: (+40) 762. 177. 322
Timisoara, ROMANIA
Copyright © 2024 Daveras , Web design by Royalty