Tu ce model vrei sa adaugi la colectia ta de genti si accesorii?

Home » Blog » Tu ce model vrei sa adaugi la colectia ta de genti si accesorii?
sacose bumbac
15.05.2019

Sacoșa din bumbac, tote bag-ul a devenit o adevărată declarație de modă în zilele noastre! 

 

Sacoșele multicolore, pluritematice reflectă  farmecul, frumusețea și fac o declarație a personalității fiecăruia. 

 

Aceste sacoșe  colorate se îmbină cu stil girly-glam, cu un amestec magic de amprente, putând să te însoțească la cumpărături, la plajă, la un film, la universitate. 

 

Este compactă în dimensiune, dar suficient de mare pentru telefon, portofel, pungă de machiaj, câteva produse alimentare, câteva cărți sau un laptop. 

 

Tote bag-urile sunt confecționate din bumbac de calitate superioară, cu scopul de a mulțumi și cei mai exigenți clienți.

 

Sacosa tip tote bag este cel mai bun aliat în viata de zi cu zi, in ritmul de viață aglomerat și rapid,  fiind un accesoriu usor, comod, încăpător, adaptabil oricărei situații datorită materialului moale și flexibil, rezistent totodată. 

 

Tote bag-ul trebuie luat zilnic, fără indoială, iar noi vă oferim o largă și colorată gamă de varietate de forme, culori, mesaje.

 

Cand o vei incerca, simti, folosi vei vrea alta cu un motiv, culoare, stil diferit pentru că ți-ai dat seama că merge perfect cu ținuta preferata care iți este indispensabilă 😊  și, de ce nu, cand nu știi ce să-i faci cadou prietenei tale, aici este soluția, cu siguranță va fi fericită să primească în dar o sacoșă diferită.

SHARE

NEWSLETTER
Daveras
Informatii: (+40) 762. 177. 322
Timisoara, ROMANIA
Copyright © 2024 Daveras , Web design by Royalty